Kennis & Expertise delen


In de meeste gevallen is Bureau Vermaeck de bedenker van een project maar het daagt ons ook uit om het idee van een ander naar een hoger niveau te tillen. Of het nu gaat om een (stuk) productie of de gehele organisatie/coördinatie, het ontwikkelen van een concept, het begeleiden van een fondsen- of subsidie-aanvraag of het ontwerpen van een programma, Bureau Vermaeck helpt graag om mooie plannen mogelijk te maken.

 
 

Kid Dynamite Jazz Festival

Het Kid Dynamite Jazz Festival is in 2009 bedacht en opgezet door Theater Walhalla. Het festival is vernoemd naar de Surinaams-Katendrechtse musicus en tenorsaxofonist Arthur Parisius, oftewel Kid Dynamite. Na zes edities georganiseerd te hebben, is het festival eind 2013 verzelfstandigd en wordt het vanaf de editie 2014 georganiseerd door de Stichting Kid Dynamite Jazz. Dit biedt de mogelijkheid om het festival in de toekomst te verdiepen en te ontwikkelen tot hèt Rotterdamse openlucht-jazzfestival voor ouders/verzorgers en hun kinderen.

Kijk voor meer informatie op: www.kiddynamitejazzfestival.nl

Foto's: Eric van Nieuwland (NSRT)

 
 

World Police & Fire Games

Het breedtesport evenement van en voor de politie, brandweer, Douane en Dienst Justitiële Inrichtingen. Voor het eerst in de geschiedenis komen de World Police & Fire Games naar Nederland. Rotterdam heeft de eer om deze spelen in 2021 te mogen organiseren. Naar dit grootste breedtesport evenement ter wereld komen meer dan 30.000 bezoekers en doen 10.000 deelnemers uit 60 landen mee om te winnen maar ook om elkaar te ontmoeten.

Kijk voor meer informatie op: www.wpfgrotterdam2021.com
Foto's: Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond