Bureau Vermaeck ontwikkelt concepten en produceert bijzondere ervaringen op spannende locaties in en voor de stad Rotterdam. Variërend van het Kid Dynamite Jazz Festival op Katendrecht, de tentoonstelling Fabeltjesland op de Wilhelminapier, IJsvrij Park Festival in Het Park bij de Euromast en de World Police & Fire Games Rotterdam in 2021. Altijd vanuit de wens bezoekers een nieuw stukje van de stad te laten ontdekken en ongewone dingen te laten beleven. Onze visie is dat de beste ervaring ontstaat uit een sterk concept, gedragen door een netwerk van partners, dat vanuit gedeelde waarden betekenisvol is. In de meeste gevallen is Bureau Vermaeck de bedenker van het concept maar soms stellen initiatiefnemers ons de vraag hun idee naar een hoger niveau te tillen.

Vanwege de groei van ons bedrijf en een aantal bijzondere projecten die in de planning zitten zoeken we op korte termijn een:
 
parallax background

Sales medewerker

 
Het gaat vooralsnog om een functie van 24 uur, maar afhankelijk van de ontwikkelingen in onze projectenportefeuille kan dit wellicht ook meer of minder worden.

Wat we zoeken

We zoeken een pro actieve Rotterdamse sales medewerker, die verkopen in het bloed heeft zitten. Je vindt het een uitdaging om voor IJsvrij Park Festival zoveel mogelijk bedrijfsborrels te verkopen en exposanten te verbinden voor de kerstmarkt en bereikt dit door netwerkbijeenkomsten te bezoeken, mailings op te stellen en vooral heel veel bellen en op pad zijn. Ideeën en contacten vanuit de directie pak je vol enthousiasme op of aan, je gaat er op af. Je werkt gestructureerd, houdt lijsten bij van bedrijven die je hebt gesproken of nog moet spreken en je neemt initiatief om middelen te ontwikkelen om de doelen te bereiken, bijvoorbeeld bij de totstandkoming van lijsten, mailings en brochures. Je legt verantwoording af aan de directie maar werkt nauw samen met de project coördinatoren bij de uitvoering van een project. Je bent bereid te groeien in je functie en ook mee te denken op het gebied van partnerships en sponsoring.

 
 

Wat we vragen

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt 2-3 jaar werkervaring in een vergelijkbare baan in sales, bij voorkeur in de evenementen- of entertainmentbranche in Rotterdam. 
 • Je bent een verkoper in hart en nieren en haalt er voldoening uit om een dag in de telefoon te klimmen en bedrijven te bellen.
 • Je bent een echte netwerker: je gaat mee naar netwerkbijeenkomsten, stapt op mensen af, hebt een vlotte babbel en volgt afspraken die daaruit voortvloeien op. 
 • Je bent flexibel: je vindt het geen probleem om als het werkt het vraagt ook buiten kantooruren in de avonden en weekenden. 
 • Je bent stressbestendig en kunt goed met targets omgaan. 


Wat we bieden

We werken met een enthousiast en gedreven team aan de groei van ons bedrijf. We bieden je een inspirerende werkomgeving waarin je je kunt ontwikkelen en gewaardeerd wordt voor je inzet. We groeien snel en geen dag is hetzelfde. Onze teamleden voelen zich verantwoordelijk voor het succes van de organisatie en zijn altijd bereid elkaar te helpen. Hierdoor is er een prettige werksfeer. Hard werken, maar ook tijd voor een kop koffie, grapje en biertje ter afsluiting van de week. Samengevat:

 • Vrijheid en flexibiliteit, ruimte voor eigen inbreng, creativiteit en ontwikkeling
 • Teamspirit, korte communicatielijnen en een open werksfeer
 • Werken in een kansrijke markt
 • Super collega’s!
 • Salaris afhankelijk van ervaring


Procedure

Je kunt reageren op de vacature t/m 20 maart door je motivatie en CV te sturen naar info@bureauvermaeck.nl. Op 21 maart hoor je of je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek. De gesprekken vinden plaats op maandagmiddag 25 maart. Mocht je die dag verhinderd zijn, vermeld dit dan bij je sollicitatie.

Meer informatie over de vacature kun je opvragen bij Eva van der Vegt, via eva@bureauvermaeck.nl.

Solliciteer