Bureau Vermaeck zoekt stagiair(e) voor project- & eventmanagement!


Dit zoeken we:
Bureau Vermaeck is op zoek naar een stagiair(e) van een evenement- of sport gerelateerde opleiding om mee te werken aan de producties van onze evenementen, maar vooral ook om eigen expertise in te brengen. Iemand met passie voor de stad Rotterdam en allerlei soorten evenementen waar jij een onderdeel van zult zijn. Wil jij alles leren over het organiseren van evenementen en een stem hebben binnen het bedrijf? Wil jij meedenken over onze evenementen, zoals het grootschalige evenement ‘World Police & Fire Games’ (WPFG), het winterevenement 'IJsvrij Festival’, ‘Popfestival ODE’ of ‘Kid Dynamite Jazz Festival’? Dan zoeken wij jou!
 
 
De werkzaamheden:

De werkzaamheden verschillen wel echt per evenement en bij welke afdeling je stage zult lopen, maar in grote lijnen zul je bijvoorbeeld de volgende werkzaamheden uitvoeren:

  • Meedenken over verschillende aspecten van het evenement
  • Productionele werkzaamheden, zoals het benaderen van leveranciers, crew, partners, maar ook het uitwerken van riders en het opstellen van het draaiboek, e.d.
  • Meedenken over de inhoud van het programma en brainstormen over artiesten en acts
  • Ondersteuning op het festival zelf bieden
  • Meedenken hoe we de programmering en het festival zo goed mogelijk onder de aandacht van onze doelgroepen kunnen brengen, o.a. met behulp van social media en andere communicatiemiddelen
  • Het bijwonen van vergaderingen
  • Meedenken over de organisatie de sporten en de verschillende ceremonies 


Uiteraard kunnen we je meer informatie geven over de werkzaamheden als we weten bij welke afdeling we op dat moment plek hebben en waar de prioriteiten voor deze afdeling op dat moment liggen.
 
 
Dit bieden wij
Bureau Vermaeck biedt jou een prettige leeromgeving, met veel ruimte voor eigen inbreng. Je doet ervaring op met het voorbereiden en organiseren van evenementen en breidt je netwerk uit in Rotterdam. Je krijgt dagelijkse ondersteuning van een van onze medewerkers, die je zal ondersteunen in de werkzaamheden, maar ook zelfstandig aan de slag laten gaan. Daarnaast heb je ook veel contact met andere collega’s binnen Bureau Vermaeck.

Op basis van een fulltime aanstelling ontvang je een stagevergoeding van €250,- bruto per maand. Vooraf bespreken we hoeveel dagen je per week aanwezig zult zijn op kantoor of op onze evenementen. Bureau Vermaeck werkt regelmatig met freelancers. Het is dus niet uitgesloten dat we je na je stage nog eens terugvragen om te ondersteunen bij één van onze projecten!

Meer informatie over onze evenementen en het bedrijf vind je op onze websites:
www.ijsvrij.nl
www.popfestivalode.nl
www.wpfgrotterdam2021.com

Interesse?
Reageren kan door het versturen van een motivatie met CV, gericht aan Carnita Schurman.

Solliciteer