Wie we zijnBureau Vermaeck ontwikkelt concepten en produceert bijzondere ervaringen op spannende locaties in en voor de stad Rotterdam. Variërend van een jazz-event op Katendrecht, een tentoonstelling op de Wilhelminapier en een winterfestival met ijsbaan in Het Park bij de Euromast. Altijd vanuit de wens bezoekers een nieuw stukje van de stad te laten ontdekken en ongewone dingen te laten beleven.

Onze visie is dat de beste ervaring ontstaat uit een sterk concept, gedragen door een netwerk van partners, dat vanuit gedeelde waarden betekenisvol is. In de meeste gevallen is Bureau Vermaeck de bedenker van het concept maar soms stellen initiatiefnemers ons de vraag hun idee naar een hoger niveau te tillen. Ook dan kunnen we van idee tot productie een full-service bijdrage leveren.

Voor de werving van subsidies en fondsen is Stichting Vermaeck in het leven geroepen. Stichting Vermaeck heeft haar eigen website.

 
 

Team Vermaeck

 
 

Eva

Founder, Algemeen directeur

Leidt het bevlogen Bureau Vermaeck team. Ziet kansen in de stad en uitdaging in het initiëren van nieuwe projecten.

Rick

Founder, Directeur

Verantwoordelijk voor de totale fysieke omgeving van alle concepten. Van een technisch of audiovisueel ontwerp tot het inrichten van een festivallocatie. ‘Kan niet’ is geen optie.

Astrid

Office manager

Is het aanspreekpunt van Bureau Vermaeck naar de buitenwereld maar draait ook haar handen niet om voor de financiële afhandeling van projecten.
 

Marjolein

Projectcoördinator

Staat het liefst met haar laarzen in de klei op een festivalterrein om een team productiebeesten te coördineren. Kent ook haar weg in de sportwereld.

Emma

Projectcoördinator

Houdt van het aanbrengen van overzicht en structuur in momenten van chaos. Blijft zelfs na 30 dagen in de kou op IJsvrij nog enthousiast.

Maaike

Conceptontwikkeling

Helpt bij het ontwikkelen van ideeën naar een goed concept. Weet dat op papier te krijgen en daar partners aan te verbinden.
 

Rick

Commercieel manager

Zorgt voor prettige samenwerkingen en unieke partnerships. Heeft ruim 25 jaar ervaring in de entertainment, theater- en gastronomische branche.

Dion

Projectmedewerker

Vele handen maken licht werk. Als vliegende keep zorgt Dion voor de uitvoer van onze projecten. Geen taak is hem te gek!
 
Daarnaast bekijkt Bureau Vermaeck per project welke deskundigen aan het team worden toegevoegd. Dichtbij team Vermaeck staan een grafisch ontwerper, horecatijger en pr-goeroe.