Over Bureau Vermaeck


Bureau Vermaeck is een in 2017 opgericht familiebedrijf dat jarenlange ervaring en kennis in de organisatie van projecten en producties bundelt. Het team is sinds haar ontstaan uitgebreid met expertise op het gebied van projectcoördinatie, marketing, PR, vormgeving, programmering, conceptontwikkeling, sales, HR en financiën. Een deel van de projecten wordt vanwege haar maatschappelijke karakter zonder winstoogmerk geïnitieerd vanuit Stichting Vermaeck. Stichting Vermaeck heeft haar eigen website.

 
 

Ons team

 
 

Eva

Founder, Algemeen directeur

Leidt het bevlogen Bureau Vermaeck team. Ziet kansen in de stad en uitdaging in het initiëren van nieuwe projecten.

Rick

Founder, Directeur

Verantwoordelijk voor de totale fysieke omgeving van alle concepten. Van een technisch of audiovisueel ontwerp tot het inrichten van een festivallocatie.

Carnita

Office Manager

Neemt graag haar collega’s werk uit handen, zodat zij zich kunnen richten op hun taken. De rest regelt zij!

 

Aniek

Marketing & Communicatie

Heb je onze projecten gezien of gehoord? Dat komt door Aniek. Zij zorgt voor onze zichtbaarheid en het werven van bezoekers.

Marjolein

Projectcoördinator

Staat het liefst met haar laarzen in de klei op een festivalterrein om een team productiebeesten te coördineren. Kent ook haar weg in de sportwereld.

Emma

Projectcoördinator

Houdt van het aanbrengen van overzicht en structuur in momenten van chaos. Blijft zelfs na 30 dagen in de kou op IJsvrij enthousiast.

 

Astrid

Coördinator HR & Financiën

Draait haar handen niet om voor de financiële afhandeling van projecten. Met Astrid kan je op rekenen!

Maaike

Conceptontwikkeling

Helpt bij het ontwikkelen van ideeën naar een goed concept. Weet dat op papier te krijgen en daar partners aan te verbinden.

Joep

Sociale contacten binnendienst

Joep is altijd in voor een gesprek, biedt een luisterend oor en heeft een goede neus voor leuke mensen.

 
Daarnaast bekijkt Bureau Vermaeck per project welke deskundigen aan het team worden toegevoegd. Dichtbij team Vermaeck staan een grafisch ontwerper, horecatijger en pr-goeroe.