Over ons


Bureau Vermaeck initieert, organiseert en produceert nationale en internationale sport- en culturele evenementen en bij voorkeur combineren we dat in één evenement! Dit doen we enerzijds in opdracht van externen en anderzijds op eigen initiatief. Ons belangrijkste doel? Een onvergetelijke ervaring bieden aan onze bezoekers!
 
Bureau Vermaeck is een in 2017 opgericht familiebedrijf dat jarenlange kennis en ervaring in de evenementenbusiness bundelt. Veel projecten van Bureau Vermaeck vinden in Rotterdam plaats, maar hebben een uitstraling tot ver daarbuiten. Ons hart gaat sneller kloppen van evenementen die waarde toevoegen aan de stad of steden waarin we onze evenementen organiseren én als bezoekers een onvergetelijke ervaring over houden aan onze evenementen. Ook maatschappelijk willen we het verschil maken. Enkele voorbeelden: met de World Police & Fire Games in Rotterdam hebben we hulpverleners van over de hele wereld in het zonnetje kunnen zetten, met IJsvrij zetten we onze deuren open voor kinderen met een beperking of gezinnen met een kleine portemonnee en Rotterdam Unlimited Zomercarnaval viert de diversiteit aan culturen in Rotterdam. 
 
 

Onze missie


Bureau Vermaeck ontwikkelt culturele, sportieve en maatschappelijke projecten en producties op bijzondere plekken waar mensen elkaar ontmoeten en een onverwachte ervaring beleven. Door samen te werken in een netwerk aan creatieve partners ontstaan breed gedragen tijdelijke initiatieven op pleinen, het water en in het park. Wat ons drijft is een levendige stad, in de zomer én in de winter. Onze ambitie is onze projecten te verbinden met bestaande attracties, stedelijke functies en maatschappelijke thema’s waardoor het resultaat net zo dynamisch is als de stad zelf.

 
parallax background
 

Wat kunnen wij betekenen?


Wij nemen de volledige organisatie van een evenement uit handen: van conceptontwikkeling tot aan productie. Wil je alleen een deel van je project of evenement uitbesteden? Dat kan natuurlijk ook.

Onze expertises:

  • Conceptontwikkeling
  • Projectmanagement
  • Productie
  • Techniek
  • Programmering
  • Marketing en communicatie
  • Fondsenaanvragen
  • Bid-procedures


Bekijk onze projecten
 

Opdrachtgevers en partners


 
 
parallax background