Werken bij Bureau Vermaeck


Bureau Vermaeck werkt met een enthousiast en professioneel team aan het neerzetten van evenementen van hoge kwaliteit. Dit team bestaat per project uit een mix van collega's, freelancers en vrijwilligers met een Rotterdamse no nonsense mentaliteit, waarbij iedereen zich verantwoordelijk voelt voor het succes van de projecten. Hard werken, maar er is altijd tijd voor een grapje en een biertje ter afsluiting van de week.

 
parallax background
 

Vacatures

 

We werken met collega’s in vaste dienst, maar ook met stagiaires en freelancers. Afhankelijk van het project worden stagiaires en freelancers ingeschakeld, bijvoorbeeld op het gebied van horeca, vormgeving of programmering.

 

Op dit moment zijn er geen vacatures. 

 

Stuur een open sollicitatie

Geef hierbij duidelijk aan waarom je bij Bureau Vermaeck denkt te passen en wat jouw bijdrage aan onze projecten kan zijn. Vergeet niet je CV mee te sturen.

 
 

Wij zijn altijd op zoek naar talent!

Bureau Vermaeck is altijd op zoek naar vrijwilligers die graag willen meehelpen bij onze evenementen. Steek jij graag de handen uit de mouwen en zoek je een leuke ervaring? Meld je dan aan! Je vormt een niet te missen schakel in de organisatie van het evenement en wij stellen jouw hulp enorm op prijs.

 
 

Word vrijwilliger bij Rotterdam Unlimited Zomercarnaval

Stichting Zomercarnaval Nederland is op zoek naar vrijwilligers voor begeleiding van de Straatparade. Als organisator van Rotterdam Unlimited Zomercarnaval helpt Bureau Vermaeck hen daar graag bij. Bekijk onderstaande functie en meld je aan.

Vacature Begeleider Zomercarnaval Straatparade


Aanmelden